vineri, 5 iunie 2020

O Terasă Superbă La Trattoria Della Nonna Garden




Vă povesteam AICI despre Trattoria Della Nonna, restaurant italienesc din Piața Amzei, fostă Trattoria Il Calcio, care nu are o terasă, din păcate. Iată că au găsit o soluție excepțională prin deschiderea unui al doilea local cu o grădină superbă, Trattoria Della Nonna Garden, în Popa Nan 5, o zonă cu câteva restaurante foarte bune. 



Dați ”play” la melodia de mai sus și haideți să privim împreună fotoreportajul pe care vi-l propun azi. 








Trebuie să menționez că Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România este susținut de Țuica Scorilo din Satu Mare - producător de distilate premium din fructe, pentru piața românească și internațională.


Țuica Scorilo din Satu Mare nu face parte din categoria marilor producatori, ceea ce le permite sa fie mobili, dinamici, implicați, atenți la orice detaliu de conținut și formă - cu mare grijă pentru calitate. Produc în serii mici o țuică fină, recognoscibilă, identificabilă prin gust, în funcție de anul de fabricație, marcat pe etichete.













Așadar, Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România a poposit la Trattoria Della Nonna Garden din Popa Nan 5 și iată ce am găsit în afară de grădina răcoroasă bogată în vegetație.


Am combinat pe un singur platou două preparate din meniu și anume șalău în crustă de susan pe pat de salată (39 lei) și paste integrale cu pesto roșu, dovlecei, ciuperci, ardei și praz în coșuleț de parmezan (32 lei).


Am însoțit acest platou cu un Pinot Grigio rece (60 lei). A mers perfect, dar data viitoare o să cer pastele puțin picante pentru a corespunde gustului meu.


Pesto roșu, numit și pesto sicilian, nu este atât de cunoscut precum cel verde, genovez. Principalele caracteristici ale acestuia sunt conținutul redus de busuioc și abundența de roșii uscate la soare.

















Vă prezint înainte de desert și câteva imagini cu restaurantul ce își poate primi oaspeții atât la parter cât și la etaj.










Am ales un desert răcoritor, de vară, și anume un tiramisu cu sos de fructe de pădure (15 lei).













Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România merge mai departe și vă mulțumesc că ne sunteți alături în aventurile noastre culinare. Povestea continuă datorită vouă, drept pentru care, în final, vă dedic o melodie de dragoste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poftă Bună de Viață! :)