marți, 23 august 2022

Nice TouchSe recomandă ca fotoreportajul gastronomic să fie vizionat pe desktop, laptop sau tabletă pentru a savura cât mai intens experiența imaginilor culinare.Este vremea perfectă pentru a poposi sub umbra dudului uriaș despre care v-am mai povestit lucruri frumoase AICI
Așadar ne aflăm cu Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România în strada Speranței 7, trei minute de la Piața Rosetti, la restaurantul Nice Touch. 

Este o afacere de familie pornită în 2017 ca o bucătărie cu livrare și care s-a extins ca restaurant în toată regula într-o perioadă tulbure pentru horeca, mai exact în anul 2020.


În bucătărie gătește chiar patroana, iar soțul se ocupă de partea administrativă care implică atâtea probleme, mai ales în această perioadă.

În deschiderea testării culinare am optat pentru un humus foarte lejer și gustos cu pesto, roșii uscate și lipie caldă (26 lei), alături de un vin roze sec Terra Romana (90 lei) de la crama SERVE din Dealu Mare. Trebuie să menționez că acesta a fost primul roze modern produs în România după 1990 și a rămas un reper în oenologia românească.
Fotoreportajul gastronomic maraton de azi este susținut de cinci parteneri de încredere.


EVO horeca este cel mai important furnizor din România de mobilier pentru cafenea, terasă, restaurant, club și hotel. 

Pentru compania noastră, calitatea este un semn distinctiv: Toate produsele noastre sunt înregistrate şi exclusive. Deci, clienților noștri nu le rămâne decât să aleagă. Facem fiecare spațiu să conteze!”
Avocatul fondator si coordonatorul Cabinetului de Avocat Alexandra Ianul deține o diplomă de master în dreptul afacerilor, fiind specializată în contracte comerciale internaționale. Este avocat definitiv din anul 2005, cu peste 17 ani de experiență juridică, preponderent în dreptul comercial si financiar-bancar.

Activitatea în domeniul bancar și al finanțelor precum și experiența acumulată în coordonarea și reprezentarea a peste 5000 de dosare aflate pe rolul instanțelor judecatoresti, fac posibilă acoperirea a numeroase domenii de activitate. 
DWF este cea mai mare agenție de Digital Marketing din România, cu 850+ campanii derulate până în prezent. De 9 ani, DWF oferă servicii de SEO, Paid Media, Data Analytics, Local SEO, UX/WebDev și ajută brandurile să își multiplice profiturile.
Cu 20 de ani de experiență pe piața de asigurări din România, Globasig Broker se află în top 5 național din aproape 400 de competitori.
AntreprenorTV este o televiziune online pentru antreprenori, o școală de business ai cărei profesori sunt afaceriști reali ce își povestesc aventurile lor antreprenoriale jonglând pe linia subțire dintre succes și faliment. Go Business!
Terra Romana Rose de la SERVE este un cupaj de Merlot si Fetească Neagră, fiind realizat din struguri crescuți din împrejurimile Cepturei, putând satisface cele mai rafinate și exigente gusturi.

Culoarea sa caracteristică este de roz-somon, iar nasul său complex este unul delicat la care se disting mai multe arome, cele de caprifoi si trandafir distingându-se cel mai ușor. În afară de aceste arome, vinul mai amintește și de piersică albă.

Gustul este catifelat, dar și persistent, de fructe exotice. Caisa parguită și pomelo sunt caracteristice acestui vin pe care îl recomand fără rețineri.


După antreul lejer am trecut la felul principal, o porție generoasă și deiicioasă de vită Stroganoff cu tagliatelle (45 lei). 


Vita Stroganoff este un preparat cu fâșii din carne de vițel trase la tigaie, cu sos de ceapă, muștar, ciuperci și smântână, un clasic de fusion între bucătăria rusească și cea franțuzească, rețeta fiind creată de bucătarul Andre Dupont special pentru contele Stroganov (franțuzit Stroganoff) din Odessa, care era bătrân și nu prea mai avea dantură pentru a mesteca bucăți mari de carne, în secolul al XIX-lea.


După un preparat mediteraneean și unul ruso-francez, trecem la un desert tirolez, e vorba despre o înghețată cu cremă de brânză și dulceață de fructe de pădure (18 lei). A fost un final binevenit pentru un prânz copios într-o zi caniculară sub umbra dudului primitor din strada Speranței 7, la restaurantul Nice Touch.

Mulțumim partenerilor cât și vouă că ne sunteți aproape în aventura noastră culinară care se numește Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România. Poftă Bună de Viață! Slurp! 

În final puteți viziona un interviu de la www.Antreprenor.TV, foarte interesant, despre linia subțire dintre succes și faliment. Go Business!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poftă Bună de Viață! :)