luni, 15 august 2022

Restaurant Pescăresc în Portul Turistic - Sailors


Se recomandă ca fotoreportajul gastronomic să fie vizionat pe desktop, laptop sau tabletă pentru a savura cât mai intens experiența imaginilor culinare.



Pentru că este vacanță și este și Ziua Marinei,  Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România a poposit la restaurantul marinăresc și pescăresc Sailors din Portul Turistic Eforie Nord.  





Restaurantul marinăresc și pescăresc Sailors din Eforie Nord se află în dreptul hotelului Belona. 














Fotoreportajul gastronomic maraton de azi este susținut de cinci parteneri de încredere.


EVO horeca este cel mai important furnizor din România de mobilier pentru cafenea, terasă, restaurant, club și hotel. 

Pentru compania noastră, calitatea este un semn distinctiv: Toate produsele noastre sunt înregistrate şi exclusive. Deci, clienților noștri nu le rămâne decât să aleagă. Facem fiecare spațiu să conteze!”




Avocatul fondator si coordonatorul Cabinetului de Avocat Alexandra Ianul deține o diplomă de master în dreptul afacerilor, fiind specializată în contracte comerciale internaționale. Este avocat definitiv din anul 2005, cu peste 17 ani de experiență juridică, preponderent în dreptul comercial si financiar-bancar.

Activitatea în domeniul bancar și al finanțelor precum și experiența acumulată în coordonarea și reprezentarea a peste 5000 de dosare aflate pe rolul instanțelor judecatoresti, fac posibilă acoperirea a numeroase domenii de activitate. 




DWF este cea mai mare agenție de Digital Marketing din România, cu 850+ campanii derulate până în prezent. De 9 ani, DWF oferă servicii de SEO, Paid Media, Data Analytics, Local SEO, UX/WebDev și ajută brandurile să își multiplice profiturile.




Cu 20 de ani de experiență pe piața de asigurări din România, Globasig Broker se află în top 5 național din aproape 400 de competitori.





AntreprenorTV este o televiziune online pentru antreprenori, o școală de business ai cărei profesori sunt afaceriști reali ce își povestesc aventurile lor antreprenoriale jonglând pe linia subțire dintre succes și faliment. Go Business!










Ne-am bucurat de un spumant franțuzesc din Burgundia, Veuve du Vernay Ice, cu un perlaj fin, având note florale și fructate, cu un nas de citrice proaspete, revigorant, rece de la gheață (75 lei).




Creveții Sailors (45 lei) sunt preparați în unt și cognac și sunt foarte gustoși.









Scoicile Thai picante (40 lei) sunt de neratat, cu lemon grass, lapte de cocos, ardei iute, usturoi, pătrunjel, coriandru proaspăt, ceapă, apio, mentă, curry și lime.
































Apoi am combinat un risotto cu fructe de mare (50 lei) cu o salată de pește marinat (25 lei) - un mix de hering, sardină și macrou. Mi-a amintit de pilaf cu murături. 




















Nu puteam dejuna la un restaurant pescăresc fără să testăm și o saramură, am ales una de chefal cu mămăliguță friptă pe grătar (50 lei). A fost și puțin picantă așa cum am cerut. 




















Regina deserturilor de la restaurantul Sailors din Eforie Nord a fost Pavlova cu cremă de portocale și fructe proaspete (25 lei).















Foarte răcoritor a fost sorbeto de lime (22 lei).









Soufleul de ciocolată cu înghețată de vanilie (25 lei) este preparat în bucătăria restaurantului, nu este aduc congelat de la un furnizor de deserturi cum se întâmplă la majoritatea restaurantelor.







Vizita la restaurantul pescăresc Sailors din Eforie Nord a fost o experiență plăcută de vacanță cu mâncare bună într-o ambianță inedită oferită de portul turistic. Dacă sunteți în zonă, nu ocoliți acest local deosebit.



Mulțumim partenerilor cât și vouă că ne sunteți aproape în aventura noastră culinară care se numește Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România. Poftă Bună de Viață! Slurp! 

În încheiere puteți viziona un interviu interesant de la partenerul nostru www.Antreprenor.TV - Go Business!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poftă Bună de Viață! :)