vineri, 29 iulie 2022

Super Berăria Ultra Centrală

Se recomandă ca foto-reportajul gastronomic să fie vizionat pe desktop, laptop sau tabletă pentru a savura cât mai intens experiența imaginilor culinare.


Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România a făcut o escală în Bdul Nerva Traian 2 la Berăria Centrală, o terasă ce constă într-un mix de restaurant pescăresc și steakhouse. 
















Foto-reportajul gastronomic de azi este susținut de trei parteneri de încredere.


DWF este cea mai mare agenție de Digital Marketing din România, cu 850+ campanii derulate până în prezent. De 9 ani, DWF oferă servicii de SEO, Paid Media, Data Analytics, Local SEO, UX/WebDev și ajută brandurile să își multiplice profiturile.



Cu 20 de ani de experiență pe piața de asigurări din România, Globasig Broker se află în top 5 național din aproape 400 de competitori.



AntreprenorTV este o televiziune online pentru antreprenori, o școală de business ai cărei profesori sunt afaceriști reali ce își povestesc aventurile lor antreprenoriale jonglând pe linia subțire dintre succes și faliment. Go Business!



Am început testarea meniului destul de variat cu o paella cu fructe de mare (45 lei) la care am asociat un roze oltenesc de la Domeniile Sâmburești (79 lei/sticlă sau 18 lei/pahar), rece și sec. 


A fost o combinație fericită, vinul ales punând în valoare preparatul delicios cu gust intens de pescăreală. Voi lăsa imaginile să vorbească mai departe în locul meu.



Vinul Roze de la Domeniile Sâmburești este rezultatul vinificării boabelor de struguri din soiul Cabernet Sauvignon, dar nu prin amestecare cu alt vin alb, ci prin lăsarea la fermentare controlată doar un anumit timp și la o temperatură strictă. În gust vom desluși arome de coacăze, fragi, lychee, grapefruit roșu, portocale roșii, cireșe și lemn de santal. Slurp!











Un alt mix la care am poftit a fost o doradă cu legume la grătar (52 lei) și porumb la jar, alături de același roze foarte potrivit,

























Am băut și o bere, că doar suntem la Berăria Centrală, cu un Big Burger (500g - 45 de lei) cu carne de vită, brânză Cheddar, bacon, sosurile casei, dulceață de ardei iute, dulceață de ceapă, cartofi cu parmezan etc. Excelent! Slurp!














Ultima specialitate înainte de desert, dar nu cea din urmă, a fost o porție de scoici arabiatta (42 lei) cu pită caldă de casă. Trebuie să menționez că au fost printre cele mai bune scoici preparate în acest fel din câte am încercat vreodată. A fost o alegere foarte inspirată, nu mă așteptam la o asemenea surpriză plăcută.


Vinul roze de la Domeniile Sâmburești și-a făcut din nou datoria de bun companion al deliciilor din farfurie. Slurp!













La desert am savurat un tiramisu și un tort de ciocolată (fiecare porție câte 22 de lei), au fost bune, dar nu extraordinare. 













Mulțumim partenerilor cât și vouă că ne sunteți aproape în aventura noastră culinară care se numește Ghidul Lingurin al Restaurantelor din România. Poftă Bună de Viață! Slurp! 

În încheiere, o scurtă invitație de nici două minute pentru a vă bucura de interviurile cu super-eroii de pe www.Antreprenor.TV - Go Business!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poftă Bună de Viață! :)