marți, 7 iulie 2020

Cu Cocoșelul Pe Jar la Galletto Ristorante





Vreau să precizez încă de la debutul acestui fotoreportaj că imaginile sunt de dinainte de starea de urgență și închiderea restaurantelor. La 1 iunie, Galletto Ristorante & Pizzeria s-a relocat (din cauza chiriei foarte mari și a inflexibilității proprietarului) și s-a redeschis în Șoseaua Orhideelor 1 unde are parcare și în curând și loc de joacă pentru copii. Câteva fotografii de la noua adresă aveți în final alături de o dedicație muzicală clienților fideli ai restaurantului ce oferă același meniu apetisant și în prezent.


















Trebuie să menționez că Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România este susținut de Țuica Scorilo din Satu Mare - producător de distilate premium din fructe, pentru piața românească și internațională.


Țuica Scorilo din Satu Mare nu face parte din categoria marilor producatori, ceea ce le permite sa fie mobili, dinamici, implicați, atenți la orice detaliu de conținut și formă - cu mare grijă pentru calitate. Produc în serii mici o țuică fină, recognoscibilă, identificabilă prin gust, în funcție de anul de fabricație, marcat pe etichete.






Am început testarea meniului cu un preparat preferat de mine și care s-a dovedit deosebit de delicios - mellanzane alla parmigiana adică vinete cu parmezan la cuptor (25 lei).
























Am continuat cu vedeta meniului de la Galletto Ristorante, cocoșelul pe jar care a dat și numele localului (29 lei). Excelent - crocant la exterior, bine rumenit, dar suculent la interior, o desfătare pentru orice fripturist serios. Din păcate, sosul samurai nu era făcut ”în casă”.


















Chiar dacă eram sătul deja, nu am rezistat și am comandat și o porție de purceluș de lapte la cuptor (39 lei), foarte bine preparat, un deliciu al fripturilor.



















Am finalizat ospățul cu un tiramisu clasic (18 lei) ce ”a pus capac” unei cine prea bogate, dar memorabile atât pentru delicatesele savurate cât și pentru atmosfera reconfortantă care m-a făcut să revin.








 Ghidul Linguril Al Restaurantelor din România merge mai departe, aventurile noastre culinare continuă alături de voi, de aceea vă mulțumim că ne sunteți aproape. Poftă Bună de Viață! See You S(p)oon! Slurp! (Mai jos aveți imagini de la noua locație precum și dedicația muzicală pentru echipa Galletto și clienții săi fideli.)









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Poftă Bună de Viață! :)