sâmbătă, 13 iunie 2020

Bucătăria Lu Pește Și A Fructelor De Mare




În finalul acestui fotoreportaj vă voi arăta și restul poveștii începute cu această imagine și vă voi dedica o melodie mișto tare pentru a vă merge bine toată vara!


Pentru fotoreportajul de azi, Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România am făcut o ieșire în Parcul IOR din Titan la Terasa Bucătăria Lu Pește - și a fructelor de mare, am completat eu. Pentru că aici sunt o mulțime de astfel de delicatese ce sunt preparate chiar în fața clienților, asta mi se pare cel mai tare. Aveți idee cum te învăluie aromele alea bestiale? Nu ai nicio scăpare dacă treci prin zonă. Așa am pățit și noi. Localul face parte din același grup cârciumăresc cu restaurantul pe care vi l-am prezentat AICI.




Imaginile ce urmează vor dovedi din plin ceea ce am spus mai sus. Cum am fi putut să trecem pe alee și să nu parcăm la o pescăreală de-asta live? 
























Trebuie să menționez că Ghidul Lingurin Al Restaurantelor Din România este susținut de Țuica Scorilo din Satu Mare - producător de distilate premium din fructe, pentru piața românească și internațională.


Țuica Scorilo din Satu Mare nu face parte din categoria marilor producatori, ceea ce le permite sa fie mobili, dinamici, implicați, atenți la orice detaliu de conținut și formă - cu mare grijă pentru calitate. Produc în serii mici o țuică fină, recognoscibilă, identificabilă prin gust, în funcție de anul de fabricație, marcat pe etichete.








Cât am studiat meniul ne-am răcorit după pofta inimilor noastre însetate și pofticioase. Slurp!



La antreu ne-am bucurat apetitul cu hamsii prăjite cu puțin mujdei și lămâie, inele crocante de calamar și creveți încinși pe plită.











La felul principal am savurat un platou cu pește, caracatiță, scoici, creveți și raci. O nebunie!







Am nimerit și o superofertă - am primit o sticlă de frizant roze pentru două persoane. Rece și demisec, a mers brici cu ceea ce am ronțăit.








Desertul a fost un cheesecake cu topping de vișine și un ecler cu cremă de caramel. Exact ce trebuia după tot ce v-am prezentat mai sus.

















Ghidul Linguril Al Restaurantelor din România merge mai departe, aventurile noastre culinare continuă alături de voi, de aceea vă mulțumim că ne sunteți aproape. Poftă Bună de Viață! See You S(p)oon! Slurp! (Nu uitați de dedicația muzicală din final.)



Un comentariu:

  1. The Titanium Tube by Olyrofit - Baojititanium.blogspot.com
    I recently bought 삼척 출장마사지 this on eBay for the very titanium wire first time and 광주광역 출장안마 it has a nice I am not a fan 문경 출장안마 of 계룡 출장샵 the 'tetris' tube, but this thing has a wonderful

    RăspundețiȘtergere

Poftă Bună de Viață! :)