miercuri, 27 martie 2019

Avanpremiera Târgului De Vinuri Good Wine 2019 - Ediția De Primăvară




În seara aceasta a avut loc un eveniment avanpremieră, dedicat presei specializate, a Târgului de Vinuri Good Wine 2019 care se va desfășura în perioada 5-7 aprilie la ROMEXPO.
S-a băut, s-a mâncat și s-a socializat mult așa cum se întâmplă întotdeauna când este vorba de cel puțin un pahar de vin.
S-au degustat în ”orb” două vinuri de la producători diferiți și am fost singurul care le-am depistat (cu martori) - a fost vorba de o Fetească Neagră de la Crama Trantu din Murfatlar și una de la Domeniile Muntean din Dealul Mare.
De ce trebuie să veniți la Good Wine între 5-7 aprilie 2019? Pentru că vor fi aproximativ 500 de vinuri la degustat, pentru că sunt cursuri de inițiere în lumea vinului, pentru că va exista o ruletă la un cazinou al vinurilor, pentru că vei putea savura înghețată din vin, Mojito sau Aperol, pentru că vor fi concerte de muzică live, vor fi lansări de carte din domeniul oenologic, pentru că va fi o selecție importantă dintr-o colecție impresionantă de 30.000 de tirbușoane (certificată de Guiness Book), pentru că vei putea cumpăra vinuri la prețuri incredibile, pentru că târgul are un nou patronat și un nou management, pentru că vor veni multe gagici mișto care vor să pară interesante cu un pahar de vin în mână la profilul de fb și de insta, pentru că primăvară și VIN bun.
Kiss My Glass! Poftă Bună De Viață! Ne vedem la Good Wine 2019, ediția de primăvară!
În încheiere să facem și o dedicație muzicală noii echipe de la Good Wine în speranța că se va schimba total aspectul bătrânicios pe care acest eveniment devenit tradițional îl căpătase de ani buni.

Un comentariu:

  1. "pentru ca vor fi gacici misto" asa ceva promoveaza noua echipa de la Goodwine??? naspa echipa!!! Vinul este ceva nobil, nu ceva de consum pentru toti taranii care vor cea mai scumpa sticla si indoaie vinu cu suc (pepsi, cola)

    RăspundețiȘtergere

Poftă Bună de Viață! :)